Servicii

Traduceri

Efectuez traduceri din rusă și română în franceză, și viceversa, atât a documentelor oficiale, cât și a textelor cu tematică diversă:

- texte juridice și economice; 

- site-uri web, materiale publicitare;

- texte medicale și științifice;

- corespondența de afaceri și personală.

 

O mare parte din activitatea mea constă în traducerea și autorizarea documentelor pentru emigrare și echivalare. Persoanele care ajung în Canada trebuie să știe că aici vor avea nevoie de traducerile documentelor pentru echivalarea diplomelor la Ministerul Imigrației, pentru prezentare la diferite instituții de învățământ, la organele de eliberare a permisului de conducere, care iau în considerație doar traducerile autentificate de un traducător autorizat, membru al Ordinului traducătorilor din Québec.

 

Dacă aveți deja traduceri efectuate în afara Québec-ului, acestea pot fi verificate și autentificate. Dacă traducerile conțin multe greșeli, atunci sunt refăcute în întregime.

Revizuire, corectare, redactare

 

Corespondența personală, comercială, de afaceri este imaginea, prima impresie, care contribuie la succesul unei persoane în relațiile personale, comerciale, de afaceri, etc.

În prezent, odată cu dezvoltarea vertiginoasă a Internet-ului, tot mai multe persoane optează pentru crearea site-urilor web ca mijloc de promovare a serviciilor, ideilor, competențelor personale și profesionale.

Corespondența personală, administrativă, de afaceri și site-urile web fac parte din comunicarea scrisă, finalitatea căreia este de a transmite un mesaj clar destinatarului și de a-l incita la anumite actiuni. Calitatea mesajului depinde în mare măsură de corectitudinea textului din punct de vedere ortografic, sintaxic, gramatical și stilistic.

 

Revizuire și corectare: verificarea și corectarea textului scris.

Traducere și redactare: în baza unor date esențiale transmise de client, mă ocup de traducerea și redactarea următoarelor tipuri de documente:

-       Corespondența administrativă;

-       Scrisori de motivare;

 -      Scrisori personale. 

 

Autentificare

 

Ofer servicii de autentificare a fotocopiilor, declarațiilor sub jurământ, invitațiilor pentru viză, declarațiilor de acord pentru plecarea minorului în străinătate (Commissaire à l'assermentation, autorizație nr. 186156 eliberată de Ministerul Justiției din provincia Quebec).

 

Pentru orice informații suplimentare vă rog să mă contactați la numărul de telefon 514 910 5395.

annuaire

Ce site est listé dans la catégorie Entreprises : Traducteur de l'annuaire Annuaire WRI et Définitions Dicodunet